deenfrnlru

Diensten

Indien u producten wilt importeren of exporteren of op zoek bent naar een specifiek product, zijn wij uw juiste schakel. Door ons brede netwerk in Azië kunnen wij voor u in een kort tijdbestek een goed product aanleveren. Ook voor het zoeken naar het juiste afzetkanaal in China zijn wij graag tot uw dienst.

Uw gekochte of te kopen producten laten we controleren in China door ons Chinese Q.C. bureau, gespecialiseerd in kwaliteitscontrole. Het begeleiden van het traject van fabriek tot en met aan de haven behoort tevens tot een van onze service.

Mede dankzij onze brede netwerk kunnen wij u helpen met producten sorteren, labellen, inpakken of refurbishen. Zowel op projectbasis als op lange termijn.

Marketing, pilots neerzetten, promotie campagne en branding is een van ons sterke punten. Door onze brede en ruime tijd van ervaring hebben wij een aantal merken op de markt gebracht of bedacht voor verschillende opdrachtgevers. Het gehele traject van branding, marketing, pilots tot het introduceren van een merk is eigenlijk het meest belangrijk aspect. Hoe goed een product kan zijn als de hiervoor genoemde punten niet goed uitgewerkt wordt zal het succes van slagen klein zijn. Wij helpen u graag bij om in dit traject goed te advies en begeleiding te geven.

Voor een vrijblijvende offerte en informatie kunt u contact opnemen met onze adviseurs.

©2021 Deximport
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien